De camping

Camping de Braamhof is knus, compleet, kindvriendelijk en op 5 a 10 minuten gelegen van het strand, waar u eindeloos kunt wandelen. De Braamhof beschikt over een eigen stal met paarden en biedt zo een geweldige aanvulling op de overige camping faciliteiten. Naast de camping ligt uitstekend viswater. Voor de dieren zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig. Hier zal uw paard of pony zich zeker heerlijk op zijn gemak voelen.

camping_de_braamhof_3

camping_de_braamhof_2

De camping biedt vijftien campingplaatsen. Hier kunnen de campinggasten terecht met hun eigen tent, caravan of camper. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Verder heeft camping De Braamhof de beschikking over mooie, modern ingerichte en altijd schone sanitaire voorzieningen.

Modern chalet te huur voor 4 personen.

Een vakantie in een chalet is natuurlijk de perfecte gelegenheid om even goed uit te rusten. U laat alle dagelijkse beslommeringen gemakkelijk achter u en bent na uw vakantie weer helemaal fris en vol energie. De chalet van De Braamhof is er dan ook op ingericht om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Comfortabele bedden, een nette badkamer en een goed uitgeruste keuken zorgen ervoor dat het u tijdens uw vakantie aan niets zal ontbreken.

Of u nu graag de hele dag erop uit trekt of lekker met een krantje een luie ochtend doorbrengt in uw chalet, het kan allemaal op De Braamhof. De chalet is geplaatst op een leuke boerderij op de minicamping aan stal De Braamhof. Ook is het mogelijk om met 6 personen te komen. 2 van u logeren dan in een knus tentje op het grasveld naast de chalet.

Ook is het mogelijk om wakker te worden naast je paard en je paard s’avonds weer welterusten te zeggen. Voor het verblijf van uw paard is het mogelijk om een ruime box te huren, overdag kan uw paard op de wei of op een paddock. Na een stukje instappen over de wielemakersbaan richting het strand bent u samen met uw paard opgewarmd om daarna lekker over het strand te rijden of natuurlijk een bosrit te maken. Door de vele mooie uitrij mogelijkheden is het zowel zomers als ‘s winters zeer geschikt om met uw paard op vakantie te komen.

Voor meer info of om te reserveren tel:

Lenie 06-30096626
Bram 06 46246257


Of vul het contact formulier in bij contact.

 

chalet


chalet6

chalet3

chalet4

chalet5